Scroll Top

MIESTEN HAASTEFUTIS

Santa Claus Junioreissa toimii Rovaniemellä 2020 alkanut Miesten Haastefutis -joukkue.  Tämä joukkue on vapaa-ajan harrasteryhmä, joka harjoittelee 2 x viikossa. Pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita myös pelaamisesta, voivat pelata puulaakisarjassa kesällä. ⚽️🏃‍♀️✨

Miesten Haastefutis -joukkueessa harjoitellaan lajin perustaitoja. Kenttäkoko on puoli kenttää tai pienempi, joten juoksukunnon puuttuminen ei ole este. Joukkue toimii ympäri vuoden. Talvella harjoittelemme Ounashallissa, kesällä ulkona tekonurmikentillä.

Talvivuoro:

Pe klo 18.30-20.00 Nivavaaran koulu (Asematie 1)

Su klo 19.30-20.30 Ounashalli (Hiihtomajantie 4)

Ryhmää vetää meidän junioripäällikkömme Santtu Pätäri sekä valmennuspäällikkö Mika Salmela

Voit tulla kokeilemaan ja testaamaan milloin tahansa kahden viikon ajaksi, sopiiko joukkue sinulle. Ota vain yhteyttä valmentajaan etukäteen viestillä tai sähköpostitse ja sovi milloin olet tulossa. Yhteystiedot alla.

 

Hinta: Vuosi jaetaan kolmeen osaan, jotka ovat talvikausi, kevätkausi ja kesäkausi. Yhden kauden hinta on 160e

*Osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus. Pelaajia ei ole vakuutettu seuran toimesta. Halutessasi sopia maksuaikataulusta tai maksaa Smartumin, Edenredin tai ePassin kautta ole yhteydessä seurasihteeriin.

Tule mukaan kokeilemaan! 😃🙌☀️☀️☀️

Kysy valmentaja Santulta (yhteystiedot alla), jos haluat tietää lisää joukkueesta ja sen toiminnasta.

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

Santtu ja joulupukki
Santtu Pätäri
Junioripäällikkö, Vastuuvalmentaja, Ohjaaja

KALENTERI


YHTEISTYÖKUMPPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.