Scroll Top

B-TYTÖT (T2004-07)

FC SCJ:n 04-07 -syntyneiden tyttöjen joukkue on syksyllä 2015 toimintansa aloittanut juniorijoukkue. Joukkue on laadukasta toimintaa harrastava ja ympäri vuoden harjoitteleva jalkapallojoukkue. Toiminnan perusajatuksia on hyvä harjoittelu, sopiva määrä otteluita ja hyvin suunniteltu muu tekeminen. Tavoitteena on iloinen ja mukava ilmapiiri. Kuukausimaksu pidetään matalana, jotta kaikilla halukkailla on mahdollisuus pelata.

Joukkue etsii vastuuvalmentajan tällä hetkellä. Kiinnostunut? Lähetä viestin joukkueenjohtajalle.

Joukkue on yhteisöllinen: vanhemmat ovat mukana toiminnassa mukana joukkueenjohtajina, huoltajina ja talkoilijoina, kukin omien voimavarojensa mukaan. Joukkue pelaa 2022 T18 Kakkosessa. Joukkue on osallistunut myös erilaiseen turnaukseen, aikaisemmin esim. Gammelstad If Cupiin ja Espanjassa Barcelona Girls Cupissa, jossa vastustajat olivat eri Euroopan maista. Kokemus oli unohtumaton kaikille osallistujille ja Joulupukin joukkuetta kuvattiin innokkaasti muiden osallistujien toimesta.

B-tyttöjen joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Harjoitusvuorot löytyvät alta kalenterista. Harjoituksiimme voi vapaasti tulla kokeilemaan lajia tai vaan katsomaan. Mikäli haluat tytöllesi hyvän harrastuksen, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan kanssa (yhteistiedot alla). Uudet pelaajat ovat kaikki tervetulleita. Pelaajien taitotasolla ei ole väliä.

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

KALENTERI


VIDEOT

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.