Scroll Top

FC SCJ NAISET 8v8

Santa Claus Junioreissa toimii Rovaniemellä 2020 alkanut Naisten 8v8-joukkue joka pelaa Palloliiton naisten 8v8-sarjassa kesällä. ⚽️🏃‍♀️✨

Tämä on oikea joukkue sinulle joka:

  • et ole koskaan potkaissut palloa, vaikka mieli on tehnyt
  • pelasit aikaisemmin, mutta olet nyt vähän “ruosteessa”
  • haluat harjoitella/pelata rennossa ympäristössä ilman painetta, mutta säännöllisesti
  • sinulla on halu oppia uutta ja teet sen mieluusti rennossa porukassa
  • sinua ei haittaa, vaikka hikikin vähän lentäisi
  • omistat lenkkarit ja juomapullon
  • haluat pitää hauskaa jalkapalloporukassa
  • olet ystävällinen ihminen
  • haluat pelata viralisessa sarjassa

Naisten joukkueessa harjoitellaan lajin perustaitoja. Kenttäkoko on puoli kenttää tai pienempi, joten juoksukunnon puuttuminen ei ole este. Tarjoamme harjoituksia 3 x viikossa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun täytyy harjoitella kolme kertaa viikossa, vaan harjoittelet kun voit ja haluat. Joukkue toimii ympäri vuoden. Talvella harjoittelemme Ounashallissa ja liikuntasaleissa, kesällä ulkona tekonurmikentillä. Pelaamme myös hauskoja harjoituspelejä, turnauksia, ja kesällä 8v8 sarjassa. Harjoitusvuorot löytyvät alta kalenterista.

Valmentajana joukkueessa toimii Cristian Pandelescu

Voit tulla kokeilemaan ja testaamaan milloin tahansa kahden viikon ajaksi, sopiiko joukkue sinulle. Ota vain yhteyttä joukkueenjohtajaan etukäteen viestillä tai sähköpostitse ja sovi milloin olet tulossa. Yhteystiedot alla.

Hinta: Joukkueenjohtaja voi kertoa lisää tästä (yhteystiedot alla) *

*Osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus ja pelipassi (jos pelaat sarjassa). Pelaajia ei ole vakuutettu seuran toimesta. +45€ seuran jäsenmaksu vuodessa. Halutessasi sopia maksuaikataulusta tai maksaa Smartumin, Edenredin tai ePassin kautta ole yhteydessä seurasihteeriin.

Ilmoittaudu heti ja tule mukaan kokeilemaan! 😃🙌☀️☀️☀️

Kysy joukkueenjohtajilta (yhteystiedot alla), jos haluat tietää lisää joukkueesta ja sen toiminnasta.

Tervetuloa FC Santa Claus Junioreihin!

P. S. Jos haluat harjoitella rennossa ympärissä, mutta et halua pelata sarjapelejä, sitten meidän Naisten Rentofutis olisi hyvä vaihtoehto sinulle.

TOIMIHENKILÖT

Täältä löydät joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot. Muita taustahenkilöitä ei ole listattu julkisesti.

Santtu ja joulupukki
Santtu Pätäri
Junioripäällikkö, Vastuuvalmentaja, Ohjaaja
Liisa Hirvaskoski
Joukkueenjohtaja Naisten 8v8
Mari Salmi
Joukkueenjohtaja Naisten 8v8

KALENTERI


YHTEISTYÖKUMPANIT

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.