Scroll Top

Ilmoittautuminen Santa Claus Talvifutis -ryhmiin

Ilmoittautuminen Santa Claus Talvifutis -ryhmiin

Huom! Tee ilmoittautuminen lapsen tiedoilla. Jos lapsi on uusi seurassamme, tulee ensin täytettäväksi rekisteröityminen seuraan ja sen jälkeen varsinainen ilmoittautuminen.

Seuraamme koronavirukseen liittyviä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, Valtioneuvoston sekä Palloliiton antamia ohjeistuksia. Tulemme huomioimaan mahdolliset uudet rajoitukset joko aikataulumuutoksina tai rahallisena hyvityksenä riippuen rajoitusten laajuudesta. Talvitoiminta alkoi 5.10.20 ja päättyy huhtikuussa viikolla 16/2021. Järjestämme ryhmiä kaupunkiin, Sinettään ja Muurolaan ilmoittautuneiden mukaan.

Harjoitusajat ja -paikat löytyvät nettisivultamme tästä linkistä.

Kevätkauden perushinta 11.1.2021 alkaen on 55€. Sisarusalennus toisesta seurassamme pelaavasta pelaajasta lähtien. Osallistumismaksu sisältää Palloliiton korttelipassin vakuutuksineen vuodelle 2021 (2010-syntyneille ja nuoremmille). 2009 -syntyneiden ja vanhempien perushintaan kuuluu vain korttelipassi vuodelle 2021.

Perhefutis 2015-2017 -syntyneet yhdessä tutun aikuisen kanssa, 45€: Palloliiton korttelipassi vakuutuksella lapselle vuodelle 2021 (aikuisilla oltava oma tapaturmavakuutus), 2 pelipäivää, harjoitukset kerran viikossa (11 kertaa).

Nappulat & Mimmit 2010-2015 -syntyneet, 55€: Palloliiton korttelipassi vakuutuksella, harjoitukset kerran viikossa (11 kertaa), viisi pelipäivää.
Harrasteliiga 2003-2009 -syntyneet, 55€ omalla vakuutuksella : Palloliiton korttelipassi, harjoitukset kerran viikossa, viisi pelipäivää. Lisää vakuutusyhtiön nimi ja vakuutusnumero myClubiin tai ilmoita ne toimistolle sähköpostilla toimisto(at)fcsantaclausjuniorit.fi. Pelaajien, joilla ei ole omaa tapaturmavakuutusta, tulee maksaa Palloliiton harrastevakuutus 20€.

Kirjoita ‘Lisää viesti järjestäjälle’ -kenttään pelipaidan koko (116-128-140-152-164cm-S-M-L), mikäli ostat paidan .
Kaikilla pelaajilla on mahdollisuus maksaa seuran kannatusjäsenmaksu 20€ tai 45€ perhejäsenmaksu halutessaan seuran jäsenedut käyttöönsä.
Vanhemmilla on mahdollisuus toimia ohjaajana lapsensa ryhmässä.

Ohjaajiksi haluaville järjestetään koulutus ennen aloitusta ja heille maksetaan 10€ korvaus/kerta. Ilmoita harrastepäällikkö Juhanille halukkuudestasi sähköpostilla nappulatiimi(at)fcsantaclausjuniorit.fi
Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, voi oheisista ohjeista löytyä vastaus:

Ohjeita ilmoittautujalle

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu ohjeista huolimatta, laita viestiä toimistolle sähköpostilla toimisto(at)fcsantaclausjuniorit.fi

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.