Scroll Top

Uudet harrastepäälliköt

FC Santa Claus Juniorit jättää hyvästit aikaisemmalle harrastepäällikölle Juhani Ollille, ja toivottaa tervetulleeksi kaksi uutta harrastepäällikköä: Juliaana Joutsenvuori ja Iida Nikkarinen.

Juhani on järjestänyt Santa Claus-liigamme viime vuosina, mutta hän aloitti kokopäiväisen työn Rovaniemen kaupungin urheiluopettajana huhtikuussa, joten hänen täytyi päästää irti seuramme tehtävästä. Kiitämme Juhania hienosta työstä ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää uudessa, jännittävässä työssään!

Hänen korvaajansa haastattelujen aikana kävi ilmi, että meillä on kaksi ehdokasta, jotka sopivat niin hyvin työprofiiliin, että seura päätti antaa molemmille mahdollisuuden. He aloittivat työn huhtikuussa ja ovat Juhanin avulla järjestäneet uuden kesän Santa Claus liigan, joka alkoi viikolla 19.

Kiertävä toimittaja Antti Mäkeläinen teki haastattelun heidän kanssaan esitelläkseen uusia harrastepäälliköitämme.

Kysymys 1: Kerro itsestäsi.

– Olen Juliaana, 24-vuotias, Lempäälästä kotoisin. Muutin Rovaniemelle 1,5 vuotta sitten liikunnanohjaaja AMK koulutuksen takia. Vapaa-ajalla ohjaan tennistä Rovaniemen verkkopalloseurassa.

– Fun fact: Olen asunut Kiinassa ja Australiassa.

– Olen Iida, 19-vuotias. Olen aina asunut Rovaniemellä. Lapin tyttöjä siis. Harrastan itse jalkapalloa SCJ rentofutiksessa ja valmennan teamgym-voimistelua, jota myös itse olen aikaisemmin harrastanut.

– Fun fact: Olen nimennyt koirani oman lemppari jalkapalloilijan mukaan.

Kysymys 2: Miksi hait tätä työtä?

Yhteinen vastaus: Hyvä mahdollisuus päästä kehittämään ja edistämään lasten jalkapallon innostuksen syntyä. Työ on monipuolista ja ennenkaikkea saadaan olla tekemisissä lasten ja erilaisten ihmisten kanssa.

Kysymys 3: Miten tähän mennessä on mennyt?

Yhteinen vastaus: Haasteita on ollut, mutta hyvän työporukan kanssa niistäkin on selvitty. Olemme saaneet huippu ohjaajia mukaan kesän Santa Claus Liigaa varten.

Kysymys 4: Kertokaa mitä te teette?

Yhteinen vastaus: Hankimme ohjaajat kesälle ja ennen harjoitusten alkua kävimme pitämässä eskareille palloilutunteja. Ohjataan myös itse joitakin ryhmiä. Nyt kun harjoitukset on jo täydessä vauhdissa niin huolehditaan, että kaikki menee kuin pitää. Lisäksi organisoimme huippukivoja pelitapahtumia kesälle.

Kysymys 5: Kerro mikä on Santa Claus Liiga?

Yhteinen vastaus: Santa Claus Liigan tarkoitus on saada koko perhe mukaan seuran toimintaan. Perhefutis on matalan kynnyksen toiminta, jossa lapset saavat yhdessä aikuisen, kuten äidin tai isän, kanssa tutustua jalkapalloon turvallisessa ympäristössä. Nappulat ja mimmit ovat jo hieman vanhempia lapsia. Heillä on harjoituksissa enemmän jalkapalloa, mutta ennen kaikkea hauskaa tekemistä. Harrastefutis on kouluikäisille, jotka ovat innostuneita jalkapallosta ja haluavat harrastaa sitä rennolla otteella.

Kysymys 6: Avain asiat lasten harjoituksissa?

Yhteinen vastaus: Meidän mielestä ehdottomasti tärkein asia on, että kaikilla on hauskaa. Kun harjoitukset tapahtuvat pelien ja leikkien kautta niin lapset oppivat jalkapallon taitoja huomaamattaan. Ohjaajilla on meidän mielestä myös iso rooli. Heidän täytyy osata sukeltaa lasten maailmaan ja luoda turvallinen ja positiivinen ympäristö harjoituksiin.

Kysymys 7: Onko teillä jo jokin hauska juttu jonka voitte jakaa meille?

Yhteinen vastaus: Olemme huomanneet, että seuran puheenjohtaja Jose käyttää usein Whatsapp-viesteissään jalkapallo emojia. ⚽️⚽️⚽️

Santa Claus-Liigan ensimmäinen pelipäivä oli lauantaina 22.5. Ryhmiin voi edelleen liittyä. Löydät luettelon ryhmistä ja harjoitusajoista SCL-verkkosivuiltamme.

#fcsantaclaus #fcsc #fcsantaclausjuniorit #fcscj #football #soccer #fussball #futbol #rovaniemi #finland #suomi #lapland #santa #santaclaus #jalkapallorakkaus #littlerio #hashtagdisaster #nappula #santaclausliiga #harraste #harrastepäällikkö

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.